Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на задната кора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сваляне на задната кора

Колеги, някой свалял ли е задната кора / тази над багажника с тонколоните/ За седан говорим, не вагона...
    Интересува ме как се сваля ии дали е лесно
    156 TS
    ex. Spider TS

Махаш задната облегалка на седалката, задните панели от тавана надолу имат винтче в долната страна, след това махат мисля че петте пластм тапи който са в долния хоризонтален край на кората, и се падат зад облекалката, не мога да се сетя третия стоп хващаше ли и закрепяше кората ще видиш на място, в задния край има 4 издължени крачета с който кората "влиза" в едни отвори в горната част на багажника, това няма много общо за разглобяването, но понеже мисля че май ще я връщаш все пак обратно, то да не се чудиш защо не влиза.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ще пробвам както казваш колега мерси.
      А да питам друг начин за затъмняване на задното стъкло /хубаво ест./ няма нали
      156 TS
      ex. Spider TS

Comment

Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
        Ще пробвам както казваш колега мерси.
        А да питам друг начин за затъмняване на задното стъкло /хубаво ест./ няма нали
        Няма,освен ако не идеш да дадеш 80-100 лв.да ти го фолират,
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Махаш задната облегалка на седалката, задните панели от тавана надолу имат винтче в долната страна, след това махат мисля че петте пластм тапи който са в долния хоризонтален край на кората, и се падат зад облекалката, не мога да се сетя третия стоп хващаше ли и закрепяше кората ще видиш на място, в задния край има 4 издължени крачета с който кората "влиза" в едни отвори в горната част на багажника, това няма много общо за разглобяването, но понеже мисля че май ще я връщаш все пак обратно, то да не се чудиш защо не влиза.......
          Не е на кората, трябва да се махне предварително.
          Откопчава се вътрешната горна кора в багажника и през една от дупките се бърка - третия стоп е захванат за ламарината с "гайка" която се отвива на ръка.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
            Не е на кората, трябва да се махне предварително.
            Откопчава се вътрешната горна кора в багажника и през една от дупките се бърка - третия стоп е захванат за ламарината с "гайка" която се отвива на ръка.
            на 156-цата стопа слиза заедно с кората трябва само буксата да се откачи и я вадиш
            sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Когато стигнеш до махането на кората, освен видимите винтове зад седалките, и третият стоп, при който можеш да махнеш само буксата, от вътре на багажника поне при мене, трябваше да разкача кората и в двата края откъм кората зад седалките имаше два винта, които я държаха.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
              X