If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Махаш задната облегалка на седалката, задните панели от тавана надолу имат винтче в долната страна, след това махат мисля че петте пластм тапи който са в долния хоризонтален край на кората, и се падат зад облекалката, не мога да се сетя третия стоп хващаше ли и закрепяше кората ще видиш на място, в задния край има 4 издължени крачета с който кората "влиза" в едни отвори в горната част на багажника, това няма много общо за разглобяването, но понеже мисля че май ще я връщаш все пак обратно, то да не се чудиш защо не влиза.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Махаш задната облегалка на седалката, задните панели от тавана надолу имат винтче в долната страна, след това махат мисля че петте пластм тапи който са в долния хоризонтален край на кората, и се падат зад облекалката, не мога да се сетя третия стоп хващаше ли и закрепяше кората ще видиш на място, в задния край има 4 издължени крачета с който кората "влиза" в едни отвори в горната част на багажника, това няма много общо за разглобяването, но понеже мисля че май ще я връщаш все пак обратно, то да не се чудиш защо не влиза.......
Не е на кората, трябва да се махне предварително.
Откопчава се вътрешната горна кора в багажника и през една от дупките се бърка - третия стоп е захванат за ламарината с "гайка" която се отвива на ръка.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Не е на кората, трябва да се махне предварително.
Откопчава се вътрешната горна кора в багажника и през една от дупките се бърка - третия стоп е захванат за ламарината с "гайка" която се отвива на ръка.
на 156-цата стопа слиза заедно с кората трябва само буксата да се откачи и я вадиш
Когато стигнеш до махането на кората, освен видимите винтове зад седалките, и третият стоп, при който можеш да махнеш само буксата, от вътре на багажника поне при мене, трябваше да разкача кората и в двата края откъм кората зад седалките имаше два винта, които я държаха.
Comment